Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

VÄGEN

Logotyp för Europeiska socialfonden

Dalslands folkhögskola är en av de folkhögskolor som deltar i satsningen VÄGEN. Projektet fokuserar på att individer som står långt från arbetsmarknaden ska kunna komma i arbete eller fortsätta till andra studier.

VÄGEN är ett omfattande projekt med en budget på över 150 miljoner, varav ESF-rådet bidrar med 85 miljoner kronor. Projektet pågår under tre år och fokuserar på att individer som står långt från arbetsmarknaden, till exempel personer med funktionsnedsättning eller utrikesfödda, ska kunna komma i arbete eller fortsätta till andra studier. Detta ska åstadkommas bland annat genom coachning och stärkt självledarskap.

Folkbildningsrådet är projektägare för satsningen. Förutom Dalslands folkhögskola medverkar 14 andra folkhögskolor och Rörelsefolkhögskolornas intresseorganisation (RIO).

Kontakt

Projektledare:
Anna-Lena Öhman

anna-lena.ohman@vgregion.se

 

Senast uppdaterad: 2023-06-22 17:31