Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Projekt

Dalslands folkhögskola deltar i ett antal olika projekt, som du kan läsa mer om på undersidorna.

ALL-IN

Projektet ALL-IN vänder sig till utrikesfödda, främst kvinnor, som står långt från arbetsmarknaden och som är i behov av stöd för att komma vidare mot arbete och självförsörjning. Medel från ESF (Europeiska socialfonden) finansierar projektet.

Läs mer om ALL-IN

Bogemenskap Dalsland

Ett Leaderfinansierat projekt inriktat på att stödja och inspirera bygg- och bogemenskaper för att skapa en levande landsbygd i Dalsland.

Läs mer om Bogemenskap Dalsland

FAMN

FAMNs mål är att unga nyanlända ska upptäcka folkhögskolan som ett möjligt utbildningsalternativ för att få behörighet till fortsatta studier eller arbete. Projektet möjliggörs genom stöd från Europeiska socialfonden.

Läs mer om FAMN

Min story - Vår Agenda

Det Arvsfondsfinansierade projektet Min story - Vår agenda tar avstamp ifrån individens egen historia och engagemang och kopplar ihop dem med de globala utmaningarna som beskrivs i Agenda 2030. 

Läs mer om Min story - Vår Agenda

Vi-projektet

Vi-projektet, som medfinansieras av ESF, har som mål att på olika sätt förbättra förutsättningarna för unga vuxna som varken arbetar eller studerar. Projektet pågår år 2020-2022 och ägs av VGR Folkhögskoleförvaltningen.

Läs mer om Vi-projektet

Vårt Färgelanda

Projektet Vårt Färgelanda har som mål att utveckla samhällets centrum till en attraktiv mötesplats.

Läs mer om Vårt Färgelanda

 

Senast uppdaterad: 2022-06-20 10:43