Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Lediga jobb

Här presenterar vi de tjänster som är lediga just nu. Varmt välkommen med din ansökan!

Timvikarie Dalslands folkhögskola i Färgelanda

Vill du göra skillnad? Välkommen att vara en del av Dalslands Folkhögskola!
På Dalslands Folkhögskola i Färgelanda studerar drygt 90 deltagare i olika kurser, många med målet att uppnå gymnasiebehörighet. På folkhögskolan utgår lärandet från deltagarnas behov, förkunskaper och erfarenheter. Samtalet och det aktiva deltagandet i gruppen är en av grundpelarna i folkhögskolans pedagogik. Hos oss undervisar du vuxna deltagare i små grupper i en lugn miljö.

Vi söker nu dig som med engagemang, kompetens och öppenhet kan ta dig an uppgiften som timvikarie på Dalslands Folkhögskola i Färgelanda. De ämnen vi i första hand har behov av är svenska/svenska som andraspråk, samhällskunskap, naturkunskap och matematik, men även annat kan vara intressant.

På skolan finns en positiv anda som är viktig att förvalta. Den handlar om vikten av att få vara den en är, att synas, att bli lyssnad till. Det ska helt enkelt vara roligt och meningsfullt att komma till skolan, oavsett om en är här som deltagare eller som anställd.

Vår förväntan på dig:

  • Du har goda ämneskunskaper inom något av ämnena vi söker
  • Du har erfarenhet av att undervisa på grundskole- eller gymnasienivå
  • Du är engagerad och har ett modernt tänk kring undervisning
  • Du har tydligt deltagarfokus och drivs av att se människor utvecklas
  • Du kommer att arbeta i ett arbetslag varför god samarbetsförmåga är viktig och vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen att ansöka med CV och personligt brev via mail till Charlotte Day, biträdande rektor. Telefon: 070-526 14 66, e-post: eva.day@vgregion.se

Senast uppdaterad: 2022-01-05 09:53