Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Lediga jobb

Vill du göra skillnad? Välkommen att vara en del av Dalslands Folkhögskola!

På Dalslands Folkhögskola i Färgelanda studerar drygt 90 deltagare i olika kurser, många med målet att uppnå gymnasiebehörighet. På folkhögskolan utgår lärandet från deltagarnas behov, förkunskaper och erfarenheter. Samtalet och det aktiva deltagandet i gruppen är en av grundpelarna i folkhögskolans pedagogik. Hos oss undervisar du vuxna deltagare i små grupper i en lugn miljö.

Sökes: Timvikarie i matematik

Vi söker nu dig som med engagemang, kompetens och öppenhet kan ta dig an uppgiften som timvikarie i matematik på Dalslands Folkhögskola i Färgelanda.

På skolan finns en positiv anda som är viktig att förvalta. Den handlar om vikten av att få vara den man är, att synas, att bli lyssnad till. Det ska helt enkelt vara roligt och meningsfullt att komma till skolan, oavsett om man jobbar där som elev eller som anställd.

Vår förväntan på dig:

  • Du är har goda ämneskunskaper i matematik
  • Du har erfarenhet av att undervisa på grundskole- eller gymnasienivå
  • Du är engagerad och har ett modernt tänk kring undervisning
  • Du har tydligt deltagarfokus och drivs av att se människor utvecklas
  • Du kommer att arbeta i ett arbetslag varför god samarbetsförmåga är viktig och vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Ansökan

Välkommen att ansöka med CV och personligt brev via mail till Charlotte Day, biträdande rektor. tel 070-5261466, e-post: eva.day@vgregion.se

Senast uppdaterad: 2020-12-17 14:16