Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet Hoppa till chatbot

Ansökan

Ansök senast:

15 maj är sista ansökningsdag för de heltidskurser som börjar hösten 2021. Det kan dock dyka upp restplatser, så håll utkik här. Helgkursen Dalslandsguide kan man söka till och med 13/8.

Sök kurser i Färgelanda

Ansökningsknapparna nedan skickar dig vidare till SchoolSoft där du kan skapa ett konto/logga in och söka kursen du vill gå. Du kommer att behöva bifoga ett personligt brev samt eventuellt betyg (betyget kan kompletteras senare om du fortfarande studerar).

Kom ihåg dina användaruppgifter i SchoolSoft så att du kan gå tillbaka och tacka ja eller nej om du blir antagen till en av våra utbildningar.

Det är fortfarande möjligt att söka Allmän kurs i Färgelanda

 

Sök Allmän kurs Grund i Färgelanda

Sök Allmän kurs Gymnasieinriktning i Färgelanda

Ansök senast 13/8

Ansök till Dalslandsguide i Färgelanda 

Sök kurser i Trollhättan

Ansökningsknapparna nedan skickar dig vidare till SchoolSoft där du kan skapa ett konto/logga in och söka kursen du vill gå. Du kommer att behöva bifoga ett personligt brev, personbevis eller bevis på att du har ett samordningsnummer samt eventuellt betyg (betyget kan kompletteras senare om du fortfarande studerar).

Kom ihåg dina användaruppgifter i SchoolSoft så att du kan gå tillbaka och tacka ja eller nej om du blir antagen till en av våra utbildningar.

Dessa kurser kan du söka i Trollhättan

Ansökningsperioden inför höstterminen 2021 är slut. Varmt välkommen att söka igen nästa år!

Senast uppdaterad: 2021-05-17 08:31