Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Kurser i Trollhättan

En närbild på en folkhögskoledeltagare i ett klassrum. Personen ser ut att lyssna på en annan person bredvid honom.
På Allmän kurs Grund i Trollhättan kan du studera på grundskolenivå. Kursen är flexibel och du bygger ditt eget schema.
Två folkhögskolare deltagare som sitter bredvid varandra framför en dator. De verkar samarbeta och ser glada ut.
Allmän kurs Gymnasieinriktning erbjuder dig möjligheten att läsa ämnen på gymnasial nivå. Kursen är flexibel och du bygger ditt eget schema.
Folkhögskoledeltagare längs en bänkrad i ett klassrum. I fokus är en man som skriver i en anteckningsbok. I förgrunden syns två deltagare och en lärare som arbetar på en surfplatta.
På Allmän kurs Dyslexi arbetar du med svenska på ett nytt och stimulerande sätt. Det finns möjlighet att komplettera svenskastudierna med fler kurser.
Tre glada deltagare på Dalslands folkhögskola. De befinner sig utomhus och solen skiner, men det inte sommar..
Allmän kurs Steg för steg II är en fortsättningskurs i svenska. Den passar för dig som har svenskakunskaper motsvarande SFI C och uppåt.
Fyra folkhögskoledeltagare som sitter och pratar vid ett bord. På bordet finns en kaffekopp, två mobiler och ett anteckningsblock.
Ett steg närmare förbereder deltagarna på att ta steget mot arbetsmarknaden eller vidare studier. Kursen är en del av Vi-projektet och har extra resurser avsatta för personer i åldersgruppen 18-24 år!
Två deltagare på yrkeskurs vård och omsorg i Trollhättan övar på att ta blodtryck på varandra.
En utbildning för dig som vill läsa till undersköterska. Genom vår medverkan i Vi-projektet finns det extra resurser avsatta för kursdeltagare i åldrarna 18-24 år.
En folkhögskoledeltagare som tittar in i kameran och ler. Han sitter lite framåtböjd och lutar hakan mot ena handen. I bakgrunden syns vatten och klippor.
Etableringskursen riktar sig till dig som är ny i Sverige. Kursen ökar dina chanser att klara av vidare studier eller att få ett arbete.
Senast uppdaterad: 2020-10-06 10:29