Allmänna kurser Gymnasienivå

En folkhögskoledeltagare i rutig skjorta och keps i samtal med en annan deltagare.

Allmän kurs Gymnasienivå

Allmän kurs Gymnasienivå riktar sig till dig som är vuxen och vill läsa in gymnasiet på ett annorlunda sätt. Folkhögskolan har små grupper och mycket lektionstid finns avsatt för varje ämne. Schemat anpassas efter dina behov.

En kåsa med mat, en sked och en kåsa för dryck på en sten vid en sjö.

Allmän kurs Gymnasienivå Friluftsliv

Allmän kurs Gymnasienivå Friluftsliv riktar sig till dig som är vuxen och vill läsa in gymnasiet på ett annorlunda sätt. Folkhögskolan har små grupper och mycket lektionstid finns avsatt för varje ämne. En dag i veckan ägnar du åt dig åt friluftsliv i Dalslands vackra natur.

Blandade verkyg för skapande och återbruk.

Allmän kurs Gymnasienivå Skapa och återbruka

Allmän kurs Gymnasienivå Skapa och återbruka riktar sig till dig som är vuxen och vill läsa in gymnasiet på ett annorlunda sätt. Folkhögskolan har små grupper och mycket lektionstid finns avsatt för varje ämne. En dag i veckan ägnar du åt skapande och återbruk.

Bilden visar en folkhögskoledeltagare som läser. I bakgrunden syns en annan folkhögskoledeltagare som blickar ner mot sitt arbete.

Allmän kurs med högskolepoäng (HögskoleVux)

På den här kursen kombinerar du studier på gymnasienivå med att läsa en kurs som ger högskolepoäng. När studierna är avslutade har du en garanterad plats på några av Högskolan Västs utbildningar.