Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Kalendarium

12-13/10 Konferens: Idéburet och socialt byggande

En konferens om idéburet och socialt byggande och boende som sätter människor i centrum och ger möjligheter och handlingsförmåga till deltagande i samhällsbyggandet. Bogemenskap Dalsland kommer att presentera vårt projekt samt lärdomar från processen på konferensen.

16-20/2 2024 Community lab - visionsverkstad

Välkommen till Community Lab”, där vi tillsammans drömmer, spånar, formulerar och grillar idéer och planer kring community – allt från öppen, fri bygemenskap till formstarka ”intentional communities” med skarp/spetsig intention och ambition a la kibbutz eller motsvarande.

Festivalaffisch - Det spirar i myllan

13-14/5 2023 Det Spirar i Myllan - Inspirationsfestival för utflyttare, nybyggare och gröna vågare 2.0

Tack till alla medverkande och besökare för en inspirerande helg med erfarenheter och berättelser från infödda och inflyttade Dalslandsentusiaster inom grön, kreativ och levande landsbygd. Det bjöds på en bred palett av inspirerande presentationer, workshops, seminarier och prova på-aktiviteter. Vi hoppas att DET SPIRAR I MYLLAN ska bli ett återkommande event. Preliminär tidpunkt är en helg av juni 2024. (Klicka för att läsa mer om 2023 års medverkande och program.)

Senast uppdaterad: 2023-09-27 15:13