Seniorfredagar på Dalslands folkhögskola i Färgelanda

Texten Seniorfredagar i Färgelanda mot en grön bakgrund. Till höger i bild syns en rosa samt en grå tonplatta. Längst ner i bild syns logotyper för Västra Götalandsregionen och Färgelanda kommun mot en vit bakgrund.

Under seniorfredagarna ordnas mingel och aktiviteter på varierade teman. Efteråt kan du äta lunch i skolans matsal till deltagarpris. Fri entré!

Generellt schema för seniorföreläsningarna

  • Klockan 10.00–10.30: Mingel och vi bjuder på kaffe
  • Klockan 10.30–12.00: Föreläsningar och aktiviteter på varierande teman
  • Klockan 12.00–13.00: Möjlighet att äta lunch i skolans matsal till deltagarpriset 70:-

Kontaktperson

Om du har frågor och funderingar kan du gärna kontakta Dag Hultstein på telefon 076-047 37 61 eller dag.nyberg@vgregion.se.

Inbokade föreläsningar och aktiviteter

14/6: Blanketorpet, föranmälan

Under våra seniorfredagar ordnas mingel och föreläsningar på varierade teman. Efteråt kan du äta lunch i skolans matsal till deltagarpris. Fri entré!

14/6 Blanketorpet

Den 14/6 får vi besöka Blanketorpet, där får vi en presentation av verksamheten av Kerstin Sandell. Blanketorpet kommer även presenteras och utöver det information kring promenadslingor. Begränsat antal platser, så föranmälan görs till 0760 47 37 61

SCHEMA:
10.00–10.30: Mingel och vi bjuder på en kopp kaffe
10:30–12:00: Föreläsningar och aktiviteter på varierande teman
12.00–13.00: Möjlighet att äta lunch i skolans matsal till deltagarpriset 70 :-

För övriga inplanerade föreläsningar och aktiviteter, se gärna https://www.dals.fhsk.se/om-oss/evenemang/seniorfredagar/

PLATS:
14/6 Blanketorpet, Lunch serveras vid Dalslands folkhögskola i Färgelanda, lokal matsalen, Folkhögskolevägen 6 i Färgelanda.

KONTAKTPERSON:
Dag Hultstein: 076-047 37 61, dag.nyberg@vgregion.se

ARRANGÖRER OCH FINANSIÄRER:
Dalslands folkhögskola och Färgelanda bibliotek.

Seniorfredagarna blir möjliga med hjälp av medel från Västra Götalandsregionen och Färgelanda kommun – finansieringen har beviljats av Folkhälsorådet i Färgelanda kommun.

Lokal: Blanketorpet, mat servars vid Dalslands folkhögskola i Färgelanda.

24/5: Energi, globalt, lokalt och i hushåll

Den 24/5 får vi besök av Dalslands miljö- och energiförbund som kommer föredraga om elmarknaden. Detta kommer göras ur olika perspektiv, från globalt ned till hushåll. 

Lokal: Stora salen, Dalslands folkhögskola i Färgelanda.

Arrangörer och finansiärer

Dalslands folkhögskola i samarbete med Färgelanda bibliotek. Satsningen blir möjlig med hjälp av medel från Västra Götalandsregionen och Färgelanda kommun – finansieringen har beviljats av Folkhälsorådet i Färgelanda kommun.