Citat från Livslinjens tidigare deltagare

Nedan finns några citat från tidigare deltagare på Livslinjen:

B:

"Livslinjen och Dalslands folkhögskola är den bästa miljö och utbildning jag kan tänka mig för att jobba med sig själv på mina egna villkor."

Hanna:

"Livslinjen är precis det jag i mina tankar drömde om att finna.Tänk att något så här bra är gratis och till och med CSN-berättigat! Bättre kan det inte bli."

Karin:

"Jag trodde inte att det fanns något som kunde ge mig så mycket när det gäller personlig utveckling, men det har Livslinjen gjort. Det är det mest givande jag har gjort i mitt liv hittills. Helt underbar miljö och lärare. Allt vi gör finns det en tanke bakom. Det är en väldigt bra blandning av mycket intressanta, djupa och välbehövliga ämnen i livet. Alla som är intresserade av personlig utveckling borde gå Livslinjen!"

Tobias:

"Jag tycker att Livslinjen som linje är väldigt bra och inte bara utformad för den som har varit långtidssjukskriven. Med det menar jag att i mitt fall så har linjen bidragit med en förhöjning av min personliga livskvalité och ökad förståelse för både mig själv och andra. Det finns saker jag har lärt mig som kommer att följa med hela livet ut. Vi övar kontinuerligt på att släppa på spärrar som man har satt upp och som kan bero på rädsla eller oro av vad andra ska tycka och tänka. Stresshanteringen är också ett stort, viktigt kapitel på Livslinjen."

C:

"Jag har vågat börja vara mig själv. Kan göra och prata mer i grupp och vågar pröva nya saker. Jag känner mig starkare och starkare. Visst kan man må lite sämre vissa dagar, men det gäller att tänka positivt.

Jag vågar mycket mera nu. Jag känner mig gladare och piggare och är inte längre rädd för att vara bland andra människor. Jag klarar mera nu och tror på mig själv och har börjat att lita mera på andra också. Det är helt underbart!"