Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Detaljerade tävlingsvillkor tävling: Vad säger Marcus?

Detaljerade tävlingsvillkor:

 • Tävlingen arrangeras av Dalslands folkhögskola och är inte på något sätt sponsrad, stödd, administrerad av eller knuten till Facebook/Meta/Instagram. Genom ditt deltagande är du införstådd med att Facebook/Meta/Instagram inte kan ställas till ansvar för tävlingens innehåll.
 • Tävlingen pågår till och med 15 januari 2023 och vinnaren utses av en jury här på folkhögskolan. Vinnaren presenteras i ett inlägg på Dalslands folkhögskolas Facebooksida under januari 2023.
 • För att delta i tävlingen behöver du vara 18 år eller äldre och ha ett svenskt personnummer.
 • Du som vinner kan ge bort ditt pris till en annan person som också är 18 år eller äldre och har ett svenskt personnummer.
 • Deltagare deltar i tävlingen genom att kommentera på tävlingens Facebookinlägg/Instagraminlägg. Du kan enbart delta en gång. Vi förbehåller oss rätten att ta bort och diskvalificera kommentarer som strider mot Västra Götalandsregionens eller Facebooks riktlinjer, eller från den som misstänks fuska i tävlingen (t.ex. om samma person deltar från flera olika Facebookprofiler).
 • Vinnaren (eller den person som vinnaren ger vinsten till) behöver bekräfta sin önskan att utnyttja vinsten senast 31 mars 2023. Detta för att vi ska kunna avsätta plats på internatet.
 • Vinnaren (eller den person som vinnaren ger vinsten till) behöver uppge samma information som övriga deltagare på våra sommarkurser (namn, telefonnummer, adress och personnummer). Vi kommer att informera Skatteverket om vem som har vunnit tävlingen för att de ska kunna fatta beslut om eventuell vinstskatt.

  I övrigt hanteras dina personuppgifter på samma sätt som för övriga deltagare (se https://www.dals.fhsk.se/att-ga-pa-skolan/personuppgifter/ med undersidor) på våra kurser.
 • Du som vinner (eller den som du ger vinsten till) har samma rättigheter och skyldigheter som folkhögskolans övriga kursdeltagare.
 • Från övriga deltagare som kommenterar på inlägget samlar vi inte in eller sparar någon personlig information.
 • Du som vinner kan välja att delta någon av de följande sommarkurserna som genomförs under sommaren 2023: Naturen som inspiration eller En väg till ett hållbart liv. Bekräfta din önskan att utnyttja vinsten så snart som möjligt, så att kursen som just du vill gå inte hinner bli fulltecknad.

  I vinsten ingår boende på skolans internat från måndag 26 juni-fredag 30 juni. I övrigt ingår samma saker som för övriga kursdeltagare på den sommarkurs du väljer att delta i. Se sommarkursernas respektive sidor på Dalslands folkhögskolas hemsida för mer information.
 • Om den kurs du valt blir inställd så erbjuds du i första hand en plats på någon av våra andra sommarkurser. Om alla kurser blir inställda så förfaller priset.
 • Vinsten kan ej bytas mot pengar eller skjutas upp till nästkommande år.
 • Skolans huvudman är Västra Götalandsregionen. Ett inlägg/kommentar på skolans Facebooksida är alltså en allmän handling som kan begäras ut.
Senast uppdaterad: 2022-11-21 19:45