Bogemenskap Dalsland

Logotyper för Leader och Europeiska jordbruksfonden för landsbygdsutveckling.

Om Bogemenskap Dalsland

Bogemenskap Dalsland är inriktat på att stödja och inspirera bygg- och bogemenskaper som ett sätt att skapa en levande landsbygd i Dalsland. Projektet finansieras av Leader Framtidsbygder och Europeiska jordbruksfonden för landsbygdsutveckling.

Eventbild för Det spirar i Myllan
Fotograf: Tiên Sinh

14-16/6 2024 - Det spirar i myllan

I mitten av juni är det dags igen för vår inspirationsfestival för utflyttare, omställare, gemenskapare och gröna vågare 2.0. Den här gången i Dals Rostock

Två personer som sitter i en trädgård fylld av växter.

Matchning: Utflyttare och bomöjligheter

Vill du flytta ut på landet i Dalsland? Eller bor du redan på landet och kan tipsa om ett spännande sätt att bo? Vi håller på att inventera möjligheten till matchning mellan personer som vill flytta till landet och de som kan erbjuda bomöjligheter. Varmt välkommen att fylla i våra formulär!

Ett tiny house som lyfts

Letar du plats till ditt Tiny House?

Har du ett Tiny House eller liknande som du inte vet var du ska ställa? Eller drömmer du om att bygga ett? Vi matchar dig och ditt hus med möjliga uppställningsplatser. Klicka för att komma till formuläret!

Kalender

Kalendarium

Kalendarium över kommande event: Studiebesök, seminarier, workshops, nätverksträffar, mm.

Maskrosor som fröar

På gång i projektet

För närvarande fokuserar vi bland annat på: MATCHNING FÖR UTFLYTTARE, SMÅHUSBY I DALS ROSTOCK, BYGDEINVENTERING I FÄRGELANDA, samt planerar inför DET SPIRAR I NYLLAN 16-19 juni 2024. Läs mer här!

Info om FB-grupp

Gå gärna med i vår Facebookgrupp!

I vår Facebookgrupp Bogemenskap Dalsland – Gröna Vågare 2.0 postas nyheter, tips om hus till salu och annan inspiration. Varmt välkommen att gå med!