Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Vårt Färgelanda 23/9

Texten "Vårt Färgelanda - ett medskapande event för utveckling av Färgelanda centrum" i vit färg på en lila, horisontell rand. Bakgrunden är orange.

23 september klockan 16.00–19.00 är det dags för Vårt Färgelanda – ett medskapande event för utveckling av Färgelanda centrum. Varmt välkommen att delta! Eventet är kostnadsfritt och utgår från Dalslands Folkhögskola (gå upp till vänster om Kronans Apotek).

Program

 
16.00–18.15

Idérundan – en annorlunda tips­promenad i samhället, avslutas med musikunderhållning och förtäring på folkhögskolans område.

Första start kl 16, sista 18.15.
Rundan är cirka 30 minuter.

17.00–18.00

Instrumentverkstad för barn och unga – bygg ditt eget instrument med Maryam Javidmehr

På Dalslands folkhögskola, hus Storebo.
Begränsat antal platser, först till kvarn.

18.45

Första tillkännagivandet från Färgelanda kommuns tipslåda.

Sedan vinstdragning bland de inlämnade förslagen från idérundan. Fina priser sponsrade av företagen i Färgelanda.

19.00 Avslutning.

Bakgrund till eventet

Dalslands folkhögskola, Färgelanda kommun samt ett antal privata och ideella aktörer har fått medel för att starta ett projekt kring platsutveckling. Målet är att utveckla Färgelanda centrum till en attraktiv mötesplats – självklart i samråd med kommunens invånare.

Västra Götalandsregionen är huvudfinansiär för projektet och platsutvecklingsprojektet i Färgelanda är ett av sex stycken som beviljats runt om i Västra Götaland.

Aktörer som deltar i projektet

Dalslands folkhögskola, Färgelanda kommun, Dalslands Sparbank, Valbohem, Studieförbundet Vuxenskolan, Södra Valbo Hembygdsförening och Coompanion.

Senast uppdaterad: 2021-09-14 16:11