Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

11/10 kl. 19: Författarkväll med Emma Hamberg

Affisch om författarkväll med Emma Hamberg. Bild på författaren och framsidan av boken Au revoir Agneta.

Bokdagar i Dalsland, Dalslands folkhögskola, Färgelanda kommun och bibliotek presenterar: Emma Hamberg på Dalslands folkhögskola i Färgelanda. För dig som vill finns det även möjlighet att äta en soppmåltid i skolans matsal innan eventet.

Om Emma Hamberg

Författare, illustratör, programledare, matkreatör och chefredaktör, uppväxt i Öxnered i Vänersborg. Hon har tecknat Singel i stan för Veckorevyn, varit chefredaktör på Veckorevyn (2000–2001), varit programledare för Ketchup i Sveriges Radio P3. Hon har skrivit böcker som Kärlek & 6MossvikenfruarBrunstkalendernBaddarenLinas kvällsbok, som filmatiserats, romanserien Rosengädda, kokboken Au Pif! och romanen Je m’appelle Agneta, som har sålt i över tvåhundratusen exemplar och belönats med flera priser, däribland Adlibrispriset och Storytel Awards, och kom på tredje plats i Årets bok 2021. Nu är hon aktuell med nyutkomna uppföljaren Au revoir Agneta. Emma Hamberg var sommarvärd i Sveriges Radios Sommar i P1 i juni och programmet blev ett av de mest hyllade under sommaren.

Under kvällen berättar Emma Hamberg om och läser ur sin aktuella bok Au revoir Agneta. Signering vid Åmåls bokhandels bokbord efter författarens framträdande ingår.

Ställ gärna frågor till författaren!

Om Au revoir Agneta

Äntligen har Agneta fallit på plats. Nu vet hon precis var och hur hon vill leva sitt liv: I Saint Carelle, tillsammans med Einar, Bonnibelle, Fabien, katterna, ostarna, kindpussandet, vinet, baguetterna och klostret. Men hur stadigt ett medeltida kloster än står kan det falla i bitar av en enkel knackning på porten.

Arrangörer

Evenemanget är ett samarbete mellan Bokdagar i Dalsland, Dalslands folkhögskola samt Färgelanda kommun och bibliotek. 

Möjlighet att beställa soppmåltid

Klockan 18 serveras en soppmåltid inklusive smör, bröd, ost, kaffe och kaka för 90:- på Dalslands Folkhögskola. Soppmåltiden förbokas på e-post: mari.melin@vgregion.se eller tel 0528-758 80 senast 4 oktober.

Tid, plats och kostnad

Klockan 19 i stora salen på Dalslands folkhögskola i Färgelanda. Kvällen slutar cirka kl 20.15. 

Fri entré till författarkvällen!

Buss från Säffle och Åmål

Bokdagarbussen går från Säffle och Åmål tur och retur! Se mer information på Bokdagar i Dalslands hemsida:

Bokdagar i Dalsland info och tidtabell

Senast uppdaterad: 2023-09-07 12:10