Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Kurser

Dalslands folkhögskola finns i både Trollhättan och Färgelanda

Vi erbjuder ett forum i en trygg och inspirerande miljö som skapar förutsättningar, ökad medvetenhet och kunskaper för fortsatta studier, återgång till arbetslivet eller annan sysselsättning.

Allmän kurs

En kurs för dig som saknar hela eller delar av grundskolan eller gymnasiet. Här kan du läsa för grundläggande behörighet till högskola och yrkeshögskola. När du är klar får du ett studieomdöme och kan söka i folkhögskolans urvalsgrupp.
På allmän kurs kan du komplettera behörigheter, friska upp kunskaper och samtidigt utveckla dig själv som person.

Allmän kurs i Trollhättan

Allmän kurs i Färgelanda

Särskild kurs/Profilkurs

Dalslands folkhögskola i Färgelanda har flera särskilda kurser, däribland yrkesutbildningarna Äventyrsguide och Det goda livet. Vi har också Livslinjen som vänder sig till alla som önskar göra någon förändring/förbättring i livet eller som vill ge sig själv lite extra tid för personlig utveckling. Vi har Ingegrationspedagog och Yrkeskurs vård och omsorg (YVO) som man läser i Trollhättan.  Läs mer om våra särskilda kurser i menyn till vänster!

 

 

 

Senast uppdaterad: 2020-06-12 14:36