Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Sommarkurser

Två personer vid en sjö i Dalsland i solnedgången.
Fotograf: Alex Vizeo_Loris Monteux/Westsweden.com

INSTÄLLD Sommarkurs Upplev Dalsland – inspirationsresa 31/7–4/8

En lärorik sommarkurs för dig som är nyfiken på det kreativa Dalsland och de levande landsbygdsprojekt som pågår där, ibland lite under radarn. Kursen riktar sig till dig som själv har tankar på att flytta ut på landet, men vill göra det i anslutning till ett stimulerande sammanhang.

En nyckelpiga som kryper över en handflata

Sommarkurs En väg till ett hållbart liv

Vi ägnar oss bland annat åt återbruk, permakultur, stresshantering och mindfulness – det här är en kurs för dig som vill leva ett hållbart och harmoniskt liv i flera olika bemärkelser.

Två personer som paddlar kanot, fotograferade bakifrån.

Sommarkurs Skog och sjö – utomhuskurs

Tälta, laga mat över öppen eld, hitta i skogen, vandra med ryggsäck och paddla kanot – målet med den här kursen är att du ska känna dig säkrare när du är ute och få inspiration till att ge dig ut på lite längre turer på egen hand.

Vy över dalsländska fält med Kroppefjäll i bakgrunden.

Sommarkurs Upplev Dalsland

Njut av god mat, spännande upplevelser och nya bekantskaper i det vackra Dalsland. Bo med helpension, res bekvämt och lär av auktoriserade Dalslandsguider.

Senast uppdaterad: 2023-03-24 15:59